Cash Flow Experts

Over ons

Cash Flow Experts is een jonge, laagdrempelige dienstverlener die op een klantgerichte wijze ondernemers (MKB) bijstaat op het gebied van organisatieadvies, ondernemersadvies, recovery en herstructureringen, overnames, financiële vraagstukken en administratie en belastingen. Dat doen wij onder ons motto: “Zicht op cijfers”! Onze kernfocus ligt bij een up to date, correcte, geautomatiseerde en gedigitaliseerde boekhouding, loonadministratie en belastingen. Hierdoor zijn wij instaat het perfecte zicht op uw cijfers te creëren. Vanuit uw klantenportaal heeft u 24/7 actueel inzicht in uw administratie en volgt u uw resultaten op de voet.

Persoonlijk contact

We hechten waarde aan persoonlijk contact en bovenal maken we gebruik van middelen die de effectiviteit en kwaliteit van de gevraagde dienstverlening ondersteunen. De werkzaamheden voeren we zo veel mogelijk uit bij ons op kantoor, waarbij de focus ligt op het optimaliseren van processen en software. Administratie is een handvat om juist met u in gesprek te gaan over de ontwikkelingen binnen uw organisatie en u te adviseren over het realiseren van uw doelen. De vorm van deze bespreking kan divers zijn, passend bij de situatie en uw behoefte.

Naast administratieve werkzaamheden delen wij graag onze kennis van diverse branches en allerhande situaties met u. Dit doen wij met ons team of wij maken gebruik van experts in ons netwerk, zodat u altijd de beschikking heeft over de juiste oplossing voor uw vraagstuk.

Uw Financieel Expert voor Enschede en omstreken

Vanuit ons kantoor in Enschede staan wij dagelijks klaar voor ondernemers in de gehele regio. Neem contact met ons op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Interesse in een persoonlijk adviseur?