Herstructurering

maatwerk advies

Herstructurering & turnaround management

Verkeert uw onderneming in financieel zwaar weer? Of dreigt het daarin te komen? We snappen heel goed dat dit voor veel stress kan zorgen. En dat op een moment dat u juist snel en adequaat moet handelen. Wij hebben als herstructureringsspecialist veel ervaring in huis om u te helpen deze storm te trotseren en het tij te keren. Na een zorgvuldige herstructurering keert de rust terug en kunt u weer op gezonde voet verder met uw bedrijf.

Diagnose en advies

Wat is er in uw geval daadwerkelijk aan de hand? Onze experts helpen u met een heldere diagnose middels een quick scan. Essentieel hierbij is om te herkennen of de financiële problematiek incidenteel of structureel van aard is. Ook kijken we of uw bedrijf voldoende weerstand heeft om de stappen te zetten die nodig zijn bij een herstructurering.

Op basis van de feiten kunnen wij u en uw onderneming goed coachen. Vaak zijn er meerdere routes mogelijk en elke route kent zijn eigen consequenties voor u als ondernemer, maar ook voor uw schuldeisers en medewerkers. Ons herstructurering advies is maatwerk, waarbij we samen met u alle relevante opties wegen, om tot een een goede oplossing voor een vitale organisatie te komen!

Structuur

Geven uw groei of organisatieontwikkelingen aanleiding tot een nieuwe structuur (van VOF naar BV)? Of heeft u door groei behoefte aan werkkapitaal en moet de financiering geherstructureerd worden? Ook dan werken we samen aan oplossingen.

 

Ook het beste uit uw bedrijf halen?