Investering pitch

Met de template van CF Experts bouwt u een winnend pitch deck

Investeerders nodig?

Wanneer u op zoek bent naar investeerders, is een goede investering pitch essentieel. Een perfecte pitch overtuigt en maakt potentiële investeerders net zo enthousiast als dat u zelf bent. Hierbij mag een pitch deck, een korte, visuele presentatie, niet ontbreken. Maar hoe bouwt u nu een professioneel ogend pitch deck? Gelukkig hoeft u daarvoor geen ontwerper te zijn. Wij hebben een template ontwikkeld waarmee u goed voor de dag komt bij investeerders. Ook iets voor u?

Een professioneel pitch deck is het halve werk!

Elke ondernemer die kapitaal wil ophalen, kent het belang van een investering pitch. Bij een overtuigend verhaal, mag een professioneel pitch deck niet ontbreken. Met deze visuele ondersteuning geeft u uw pitch een extra dimensie. Uw presentatie maakt het probleem dat u wilt oplossen, de manier waarop u dit gaat doen, de markt, uw businessmodel en team en de financiële gegevens, inzichtelijk. Zo komt u goed beslagen ten ijs. Hoewel iedere ondernemer de investering pitch volledig op zijn of haar bedrijf moet afstemmen, zijn er een aantal vaste punten die in iedere pitch terug dienen te komen. Aan de hand van deze punten hebben wij een handige template voor een pitch deck gebouwd. Hiermee bespaart u enorm veel tijd en weet u zeker dat geen belangrijke zaken mist en dat u professioneel voor de dag komt. Maak gebruik van onze template en creëer in no time een winnend pitch deck! Meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Focus op de funding, geen zorgen over de opmaak

Met de template van CF Experts (in PowerPoint format) maakt u simpel een compleet en doeltreffend pitch deck. Zoals gezegd is iedere pitch uniek en daarom is het onmogelijk een universele en perfect passende pitch deck template te bouwen. Maar we weten uit ervaring wat werkt om investeerders hongerig te maken en dat hebben we verwerkt in onze gebruiksvriendelijke template. Geen zorgen meer over de opmaak of ontbrekende informatie. Ga eens na hoeveel tijd en energie u hiermee bespaart. Tijd en energie die u nu overhoudt om in uw eigen, unieke verhaal te steken.

Trek investeerders over de streep met uw investering pitch

Maak indruk op potentiële investeerders met de pitch deck template van CF Experts. Versterk uw unieke en overtuigende investering pitch met een al even uniek en overtuigend pitch deck! En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Interesse? Twijfel dan niet en download onze template nu voor slechts €*** !