Financieel plan

Met de template van CF Experts houdt u een vinger aan de financiële pols

Maak zelf een financieel plan in Excel

Een financieel plan is de cijfermatige onderbouwing van uw ondernemersplan. Wilt u verstandige beslissingen kunnen nemen voor uw onderneming, dan heeft u inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf nodig. Bovendien is een goed onderbouwd financieel plan essentieel bij een financieringsaanvraag, Het opstellen ervan is een nauwkeurig en vaak ook tijdrovend werk. CF Experts biedt daarom graag een helpende hand. Met onze template maakt u snel een compleet financieel plan.

Met onze template heeft u het perfecte invulmodel voor uw financiële plan

Een financieel plan maakt u niet iedere dag en kan daarom een lastige klus zijn. Het vergt specialistische kennis en vooral ook veel tijd. Tijd die u, als drukke ondernemer, wel beter kunt besteden. Kunt u daarom ook wel wat hulp gebruiken bij het opstellen van het financiële plan voor uw onderneming? Maak dan gebruik van de handige template van CF Experts (Excel format). Met dit invulmodel maakt u eenvoudig en snel een professioneel financieel plan. Alle belangrijke onderdelen zijn in de template verwerkt, zodat u in mum van tijd een zorgvuldig cijfermatig plaatje van uw onderneming kunt schetsen. Meer weten? Bel ons of stuur een bericht. We beantwoorden graag al uw vragen!

Onze financieel plan template in Excel

De door onze experts ontwikkelde template in Excel is een totaaloplossing voor uw financiële plan. In een handomdraai stelt u uw begroting op en hebt u toegang tot verschillende financiële kengetallen en gedetailleerde financiële analyses van uw onderneming. Het bevat alle hoofdstukken van een professioneel financieel plan, zoals een investerings– en financieringsbegroting, openingsbalans, verkoop & inkoop prognose en een liquiditeits- en exploitatie begroting. Met onze template stelt u simpel en vlot een betrouwbaar, compleet financieel plan op. Wat wilt u nog meer?

Stap voor stap naar een financieel plan

Moeiteloos en snel een compleet en betrouwbaar financieel plan maken? Met onze template kan het. De template bevat een slim rekenmodel, waarbij u alleen de relevante gegevens hoeft in te vullen. Vervolgens worden diverse delen van het plan automatisch voor u ingevuld en uitgerekend. De template loodst u stap voor stap door de verschillende onderdelen van het plan heen. Maakt u zich geen zorgen over ontbrekende gegevens of analyses. De template bevat alle hoofdstukken die nodig zijn voor een sluitend financieel plan. Hoe handig is dat? Geen langdurig gepuzzel meer, download nu onze template voor maar €*** !